Відділ безпеки

Гарантування безпеки підприємства є одним із основних, пріоритетних завдань, що стоять перед усіма структурними ланками і всіма працівниками підприємства, так само як і завдання збільшення прибутку, підвищення власного добробуту. Ефективний захист економічних інтересів фірми може бути забезпечений лише у разі об'єднання зусиль її персоналу: адміністрації, інженерно-технічних працівників, службовців, робітників.

Відділ безпеки
112
ПЕРЕВІРКИ

Знання фахівцями нашої компанії норм українського законодавства, а також досвід з розробки алгоритму дій у разі виникнення непередбачених ситуацій, допоможе Вам підготуватися і спокійно пройти процедуру перевірки.

113
ДОКУМЕНТАЦІЯ

Безпека підприємства передусім залежить від якості складання та оформлення різного роду внутрішніх документів підприємства, в чому Ви можете покластися на наших юристів.

114
ПІДГОТОВЛЕНИЙ ПЕРСОНАЛ

Персонал підприємства повинен мати чітке бачення порядку дій при початку перевірки на підприємстві. Це забезпечить збереження інформації компанії та значно посилить безпеку її діяльності.

112
ОСКАРЖЕННЯ

Ми завжди напоготові допомогти Вам у оскарженні неправомірних дій органів державної влади, спроможні в повному обсязі відновити Ваші права та відстояти законні інтереси

1

Проведення роз’яснень персоналу з приводу можливих перевірок

Належним чином підготовлений персонал є одним із основних компонентів безпеки підприємства. Команда наших юристів розробить дієві інструкції для кожного працівника, що значно посилить безпеку діяльності підприємства.

2

Супроводження планових та позапланових перевірок державними органами

У діяльності кожного підприємства виникає момент, коли різними контролюючими органами проводиться перевірка законності діяльності, які без належного правового супроводження можуть призвести до притягнення до відповідальності компанії та її керівників.

3

Розробка внутрішньої документації підприємства для забезпечення безпеки

На підприємстві за допомогою нашою юридичної компанії може бути розроблена низька наказів, інструкцій, розпоряджень, які будуть спрямовані на забезпечення безпеки підприємства від різного роду перевірок та захоплень.

4

Оскарження незаконних дій та бездіяльності органів державної влади

Органи влади мають діяти тільки в межах повноважень, передбачених законами України. В разі порушення такого принципу, наша команда юристів допоможе Вам відновити порушені права та захистити інтереси.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами