Спори щодо господарських договорів

У сфері господарювання використовується велике розмаїття господарських договорів, що зумовлює доцільність користування правовою допомогою при укладенні, виконанні, розірванні таких договорів. За умови належного юридичного супроводження договір являє собою один з найбільш унікальних правових засобів, у рамках якого інтерес кожної сторони може бути задоволений лише за допомогою задоволення інтересу іншої сторони.

Спори щодо господарських договорів
112
ВИЗНАННЯ УКЛАДЕНИМИ

При неоднаковому тлумаченні сторонами правовідносин факту укладення договору може виникнути необхідність визнання такої угоди та примушування Вашого контрагента до виконання його обов’язків, в чому Вам можуть кваліфіковано допомогти наші адвокати.

113
ВИКОНАННЯ

Фахівці нашої компанії допоможуть Вам змусити Вашого партнера не просто формально виконати умови договору, а належним способом та у визначений строк як у позасудовому, так і судовому порядку.

114
ВИЗНАННЯ НЕДІЙСНИМИ

Порушення вимог законодавства в момент укладення договору може призвести до визнання його недійсним. Команда наших юристів допоможе Вам визнати недійсним такий договір або захистити законний договір, який намагається визнати недійсним Ваш опонент.

112
РОЗІРВАННЯ

Радикальним рішенням у відносинах з бізнес-партнером може бути розірвання договору. Допоможемо Вам з’ясувати всі ризики та можливі наслідки прийняття такого рішення, а також допоможемо його реалізувати.

1

Попереднє вивчення Вашої ситуації

Наші адвокати проведуть дослідження обставин справи та наданих Вами документів, підготують висновок щодо судової перспективи, можливих ризиків та очікуваного результату.

2

Збір та підготовка доказової бази

За необхідності для вирішення Вашої проблеми ми направимо адвокатські запити, здійснемо збір необхідних документів, забезпечимо докази в судовому порядку тощо);

3

Підготовка процесуальних документів по Вашій справі

У відповідності до індивідуальних обставин Вашої справи наша компанія підготує та подасть до суду позовну заяву, а також всі необхідні клопотання, заяви, додаткові пояснення тощо.

4

Здійснення представництва у судах

Ми готові представляти Ваші інтереси у судах першої, апеляційної, касаційної інстанцій та у Верховному суді України, за необхідності складати апеляційні касаційні скарги або заперечення на скарги опонентів.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами