Спори між спадкоємцями

Дуже часто при відкритті спадщини між спадкоємцями виникають спори, які, як правило, закінчуються судовими процесами. Причина таких спорів в основному одна, ця невідповідність реальної ситуації, яка склалася між спадкоємцями та установленим законом принципом розподілу спадщини.

Спори між спадкоємцями
112
ОСПОРЮВАННЯ ЗАПОВІТУ

Заповіт, з умовами якого ви не згодні, можна визнати недійсним тільки в судовому порядку за місцем відкриття спадщини, тобто місцем смерті заповідача. Судовий процес нерідко ускладнюється проведенням різних експертиз і перевірок, тому супроводження його без належної юридичної підготовки може негативно вплинути на результат.

113
ВИЗНАННЯ ПРАВ

В разі невизнання Вашого права власності на спадкове майно, оспорювання іншими спадкоємцями та відсутності правовстановлюючих документів на майно єдиним можливим способом визнання такого права є звернення до суду. Наші адвокати готові допомогти в такому процесі та знають як отримати бажаний для Вас результат.

114
ЗМІНА ЧЕРГОВОСТІ

Черговість одержання права на спадкування може бути змінена за домовленістю спадкоємців або в судовому порядку. В будь-якому разі без належного документального оформлення зміни черговості можуть виникнути спірні ситуації та конфлікти.

112
ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТКА У СПАДЩИНІ

Законодавством України визначено право певних осіб на отримання частки спадкового майна, незалежно від змісту заповіту, яка називається обов’язковою часткою. Які особи можуть претендувати на обов’язкову частку та скільки такая частка становить від спадкового майна Вам допоможуть визначити наші юристи.

1

Попереднє вивчення Вашої ситуації

Наші адвокати проведуть дослідження обставин справи та наданих Вами документів, підготують висновок щодо судової перспективи, можливих ризиків та очікуваного результату.

2

Збір та підготовка доказової бази

За необхідності для вирішення Вашої проблеми ми направимо адвокатські запити, здійснемо збір необхідних документів, забезпечимо докази в судовому порядку тощо);

3

Підготовка процесуальних документів по Вашій справі

У відповідності до індивідуальних обставин Вашої справи наша компанія напише та подасть до суду позовну заяву, а також необхідні клопотання, заяви, додаткові пояснення тощо та при необхідності ознайомиться з матеріалами справи.

4

Здійснення представництва у судах

Ми готові представляти Ваші інтереси у судах першої, апеляційної, касаційної інстанцій та у Верховному суді України, за необхідності складати апеляційні касаційні скарги або заперечення на скарги опонентів.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами