Консультування по спадкуванню

Справи про спадкування визнаються найскладнішими не тільки з точки зору пересічного громадянина, але і в юридичному співтоваристві. Через це в процесі спадкування у колі Вашої сім’ї можуть виникнути багато запитань, проблем та суперечок. Щоб уберегти себе від цього є необхідним звернутися до адвоката, який спеціалізується в оформленні спадкових прав та вирішенні спадкових спорів, який Вам розтлумачить значення всіх прав та обов’язків при спадкуванні та надасть корисні поради.

Консультування по спадкуванню
112
СПАДКУВАННЯ

У спадок може дістатися не лише квартира чи машина, а й дуже великий банківський кредит. На жаль, борги в нашій країні успадковуються - такі вимоги законодавства. Що робити, якщо несподівано дісталася така горе-спадщина і чи можна взагалі від неї відмовитися?

113
ЧЕРГОВІСТЬ

У разі відсутності заповіту, визнання його недійсним, неприйняття спадщини або відмови від її прийняття спадкоємцями за заповітом, а також у разі неохоплення заповітом усієї спадщини право на спадкування отримують спадкоємці за законом в порядку черговості, від правильного визначення якої залежить отримання в спадщину майна, і іншому випадку може призвести до спору між спадкоємцями

114
ЗАПОВІТ

Розпорядження громадянина на випадок його смерті, іншими словами заповіт, має зазвичай вирішальне значення при розподілі спадкового майна, але навіть заповіт не гарантує Вам беззаперечного оформлення спадщини, з огляду на те, що він може бути визнаний судом недійсним, значну частину майна можуть успадкувати особи з обов’язковою часткою у спадковому майні та інше.

112
ОПОДАТКУВАННЯ

Дохід, отриманий у вигляді вартості успадкованого майна (кошти, майно, майнові чи немайнові права), підлягає оподаткуванню. За різних обставин умови оподаткування суттєво відрізняються та потребують професійного аналізу.

1

Роз’яснення порядку оформлення спадщини

Для успішного оформлення спадкового майна ми допоможемо Вам визначити етапи оформлення спадщини, необхідність отримання та складання документів, звернення до нотаріуса чи суду.

2

Визначення черговості спадкування

При відсутності заповіту, спадкування здійснюється у відповідності до встановленої в законодавстві черговості. Під час консультації нами буде визначена Ваша черга, можливість її зміни, розмір Вашої долі та роз’яснено перспективи отримання спадщини.

3

З’ясування об’єму спадкових прав та обов’язків

При оформленні спадщини важливим моментом є визначення що саме буде входити в спадщину, оскільки це можуть бути не тільки права, але і обов’язки. Будемо готові запропонувати оптимальні для Вас умови з мінімізацією можливих витрат.

4

Складання тексту заповіту та спадкового договору

Заповіт у спадкових справах відіграє зазвичай вирішальну роль, а тому його текст має бути складений професійно та з урахуванням усіх тонкощів заповідання майна. Наші юристи запропонують Вам різні проекти заповітів з метою визначення оптимальних для Вас умов, а також проведуть правову експертизу вже існуючих заповітів та спадкових договорів.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами