Юридична оптимізація бізнес-проектів

Питання оптимізації бізнес-проекту може стати як на початку ведення бізнесу, так і вже в процесі. Наші фахівці готові Вам запропонувати правовий аналіз з відповідними рекомендаціями щодо форми ведення бізнесу, оподаткування та інших питань з подальшим правовим захистом підприємства та супроводження бізнесу в Україні.

Юридична оптимізація бізнес-проектів
112
ПРОФЕСІОНАЛІЗМ

Знання фахівцями нашої компанії норм українського законодавства, а також досвід з розробки алгоритму дій спрямованих на оптимізацію бізнесу, допоможе Вам значно покращити існуючі бізнес-процеси, а також .

113
ОПТИМАЛЬНІ УМОВИ

Ведення одного виду бізнесу може суттєво відрізнятися між собою в залежності від його власника. Від вибору оптимальної форми ведення бізнесу, системи оподаткування та інших умов залежить загальний успіх. Прийняти найбільш вигідні рішення з цих питань Ви зможете за допомогою юридичної допомоги нашої компанії.

114
РЕЗУЛЬТАТ

Наші юридичні послуги з приводу оптимізації бізнесу будуть надані Вам не заради процесу, а для досягнення конкретного результату, який зазвичай прогнозується адвокатами ще під час попереднього вивчення Вашої ситуації.

1

Попереднє вивчення Вашої ситуації.

Наші адвокати проведуть дослідження обставин справи та наданих Вами документів, підготують висновок щодо судової перспективи, можливих ризиків та очікуваного результату.

2

Збір та підготовка доказової бази

За необхідності для вирішення Вашої проблеми ми направимо адвокатські запити, здійснемо збір необхідних документів, забезпечимо докази в судовому порядку тощо

3

Підготовка процесуальних документів по Вашій справі.

У відповідності до індивідуальних обставин Вашої справи наша компанія напише та подасть до суду позовну заяву, а також необхідні клопотання, заяви, додаткові пояснення тощо та при необхідності ознайомиться з матеріалами справи.

4

Здійснення представництва у судах.

Ми готові представляти Ваші інтереси у судах першої, апеляційної, касаційної інстанцій та у Верховному суді України, за необхідності складати апеляційні касаційні скарги або заперечення на скарги опонентів.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами