Спори щодо права власності та його захисту

Захист і охорона власності є однією з найголовніших функцій держави та принцип охорони власності закріплений в Україні конституційно, втім відстояти своє законне право власності в деяких випадках виявляється складною справою та потребує кваліфікованого правового супроводження.

Спори щодо права власності та його захисту
112
Витребування майна з чужого незаконного володіння

Маючи на руках правовстановлюючі документи не завжди можна реалізувати свої права на майно, оскільки Ваше майно з тих чи інших причин може перебувати у володінні іншої особи, а витребувати майно можливо тільки в судовому порядку.

113
Усунення перешкод у користуванні нерухомістю

В разі створення перешкод третіми особами у користуванні Вами майном та неможливості вирішення ситуації шляхом мирних переговорів вбачається необхідним звернутися до суду з відповідним позовом, у складанні якого та подальшому супроводженні Вам зможуть допомогти наші адвокати.

114
Визнання права власності

Дуже поширеними є ситуації коли на одне й те саме майно претендують декілька осіб, спір між якими може бути вирішений в судовому порядку шляхом визнання права власності. Юристи нашої компанії мають великий досвід у даній категорії справ та нададуть Вам максимально кваліфіковану допомогу.

112
Виключення майна з-під арешту

З тих чи інших причин на нерухомість може бути накладений арешт, що унеможливить власника розпорядитися його майном. Існує ряд правових та законних способів виключення майна з-під арешту, використання яких нашими юристами допоможе захистити Ваші інтереси.

1

Попереднє вивчення Вашої ситуації

Наші адвокати проведуть дослідження обставин справи та наданих Вами документів, підготують висновок щодо судової перспективи, можливих ризиків та очікуваного результату.

2

Збір та підготовка доказової бази

За необхідності для вирішення Вашої проблеми ми направимо адвокатські запити, підготуємо перелік необхідних документів, забезпечимо докази в судовому порядку тощо);

3

Підготовка процесуальних документів по Вашій справі

У відповідності до індивідуальних обставин Вашої справи наша компанія підготує та подасть до суду позовну заяву, а також всі необхідні клопотання, заяви, додаткові пояснення тощо.

4

Здійснення представництва у судах

Ми готові представляти Ваші інтереси у судах першої, апеляційної, касаційної інстанцій та у Верховному суді України, за необхідності складати апеляційні касаційні скарги або заперечення на скарги опонентів.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами