Оформлення спадщини через суд

Звернення до нотаріуса є одним з перших кроків до оформлення спадщини, оскільки саме подача заяви до нотаріуса свідчить про факт прийняття спадщини спадкоємцем. При цьому може виникнути необхідність отримання або складання різного роду документів, за відсутності яких нотаріус відмовить у проведенні нотаріальних дій, що унеможливить подальшу реєстрацію на Вас спадкового майна.

Оформлення спадщини через суд
112
РОДИННІ ВІДНОСИНИ

З метою отримання права на спадкування може виникнути необхідність у встановленні факту родинних відносин, в тому числі фактичних шлюбних відносин. Встановлення таких фактів, що мають юридичне значення можливе лише в судовому порядку.

113
СТРОКИ

Законодавством встановлено строк для прийняття спадщини, який може бути з тих чи інших причин пропущено спадкоємцем, а тому буде необхідним відновити такий строк через суд.

114
ПОМИЛКИ

На сьогоднішній день дуже часто при зверненні до нотаріуса виявляється, що документи необхідні для спадкування містять помилки, описки, неточності та розбіжності, що унеможливлює без відповідного виправлення оформити спадщину. Як правило це тягне за собою звернення до суду.

112
ВИЗНАННЯ ПРАВ

Якщо спадкодавець не залишив документів, Вам невідомо їх знаходження або вони втрачені можна визнати право власності в порядку спадкування через суд, що можливе зробити швидко тільки в разі відповідального юридичного супроводження справи.

1

Встановлення факту родинних відносин між спадкоємцем та спадкодавцем

За відсутності документів, які б підтверджували Ваші родинні відносини з спадкодавцем, а також за відсутності зареєстрованого шлюбу наші адвокати спроможні Вам допомогти встановити факт родинних та фактичних шлюбних відносин у найкоротший строк.

2

Поновлення пропущеного строку на прийняття спадщини

Виникнення ситуацій коли спадкоємці не звертаються до нотаріуса із заявою про прийняття спадщини в обумовлений законом строк є дуже поширеними та на перший погляд відновлення строку може здаватись простим питанням, але без юридичної допомоги справа про відновлення строку може бути програна, що унеможливить спадкування майна.

3

Виправлення помилок, описок, неточностей та розбіжностей у документах

Документи, які містять недоліки (помилки, описки тощо), не можуть бути використані нотаріусом при оформленні прав на спадкове майно. Наша компанія готова уважно та з усією відповідальністю перевірити Ваші документи та виправити все недоліки документів у відповідності до порядку, передбаченому законодавством України.

4

Визнання майнових прав в порядку спадкування

В разі невизнання Вашого права власності на спадкове майно, оспорювання іншими спадкоємцями та відсутності правовстановлюючих документів на майно єдиним можливим способом визнання такого права є звернення до суду. Наші адвокати готові допомогти в такому процесі та знають як отримати бажаний для Вас результат.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами