Претензійно-договірний відділ

В процесі здійснення юридичними особами господарської діяльності укладаються різні за своєю сутністю договори, умови яких без належного юридичного аналізу можуть поставити підприємство в скрутне становище. Разом з тим неодмінно виникне ситуація, коли контрагент не виконує свої зобов’язання або навпаки вимагатиме в претензійному порядку виконати зобов’язання Вашого підприємства. Здійснення вказаної претензійно-договірної роботи потребує уважності, відповідальності та професіоналізму, тому наші адвокати готові Вам в цьому допомогти.

Претензійно-договірний відділ
112
ДОСУДОВЕ ВРЕГУЛЮВАННЯ

Безпосереднє врегулювання спорів у добровільному порядку здійснюється з метою попередження необґрунтованих і безспірних справ у судах та інших органах.

113
ЗАКОННІСТЬ

Щонайшвидше відновлення порушених прав і комерційних інтересів підприємств на основі суворого дотримання законності є головною метою нашої команди юристів при наданні юридичних послуг.

114
СВОЄЧАСНІСТЬ

Дуже важливо своєчасно пред'явити обґрунтовані претензії до контрагентів, що порушують зобов'язання по договорах, оскільки в іншому випадку це може унеможливити задоволення наших вимог через сплив строку на звернення.

112
ДИСЦИПЛІНА

Встановлення суворої розрахункової дисципліни між підприємствами та своєчасне стягнення дебіторської заборгованості з несправних платників і санкцій за порушення правил розрахунків.

1

Розробка індивідуальних проектів договорів

Складання договорів вимагає не тільки уважності, а й професіоналізму і досвіду. Буває, що продумана до дрібниць угода приносила збитки, так як розробка договору була зроблена не на належному рівні. Витрати на юридичні послуги зі складання договорів не йдуть у порівняння з можливими збитками, які можуть з'явитися.

2

Правова експертиза договорів контрагентів

Ви напевно не раз стикалися з ситуацією, коли проект договору пропонується контрагентом, в якому Ваш потенційний партнер передбачив всі важливі для нього моменти, максимально розширив свої права і мінімізував відповідальність і ризики. У цьому випадку важливим етапом роботи з цим договором буде його аналіз фахівцями, які мають багаторічний досвід саме у сфері проведення юридичного аналізу договорів.

3

Проведення переговорів з приводу умов договорів

У діловому житті доволі часто є необхідним вступити в переговори: при обговоренні з діловими партнерами умов господарського договору, умов купівлі-продажу товару, при укладанні договору оренди приміщень тощо, а від якості кожних проведених переговорів залежить розвиток підприємства в майбутньому.

4

Складання претензій та відповідей на претензії контрагентів

У комерційній практиці пред’явлення претензії є зазвичай першим кроком у вирішенні виникаючих між контрагентами суперечок, а від правильного, професійного складання претензії або відповіді на претензію залежать майбутні відносини з контрагентом та результат вирішення суперечливої ситуації.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами