Проекти в галузі купівлі і продажу бізнесу

Питання купівлі-продажу бізнесу вже не один рік обговорюється в суспільстві, ведеться багато дискусій з цього питання, але все одно ця процедура так і не була законодавчо врегульована. Прогалина в законодавстві України залишається і досі, що змушує осіб, які хочуть продати або купити бізнес, шукати способи зробити це з вигодою для себе, а головне - відповідно до чинного законодавства України. Саме з цією задачею наші адвокати Вам допоможуть впоратися.

Проекти в галузі купівлі і продажу бізнесу
112
ЗАКОННІСТЬ

Першим кроком аналізу потенційної угоди є встановлення відповідності її умов нормам законодавства України, тому що в разі укладення угоди, яка не відповідає законам України, вона може бути визнана недійсною, що може призвести до негативних наслідків.

113
УМОВИ

Умови укладеної угоди, як правило, можуть змінюватися за обоюдною згодою сторін і змінити їх за власної ініціативи неможливо, тому дуже суттєво зрозуміти запропоновані умови угоди, у роз’ясненні яких допоможуть наші кваліфіковані юристи./p>

114
КОНТРАГЕНТ

Навіть в разі укладення на вигідних умовах абсолютно законної угоди існує ризик подальшого невиконання її положень, що в першу чергу залежить від надійності контрагента, яку наші юристи допоможуть Вам проаналізувати та прийняти рішення.

112
РИЗИКИ

Всі ризики угоди, яку Ви маєте намір укласти, Вам допоможуть розрахувати наші юристи, що дозволить уникнути негативних наслідків, таких як втрата майна або грошей.

1

Попереднє вивчення Вашої ситуації

Наші адвокати проведуть дослідження обставин справи та наданих Вами документів, підготують висновок щодо судової перспективи, можливих ризиків та очікуваного результату.

2

Збір та підготовка доказової бази

За необхідності для вирішення Вашої проблеми ми направимо адвокатські запити, підготуємо перелік необхідних документів, забезпечимо докази в судовому порядку тощо);

3

Підготовка процесуальних документів по Вашій справі

У відповідності до індивідуальних обставин Вашої справи наша компанія підготує та подасть до суду позовну заяву, а також всі необхідні клопотання, заяви, додаткові пояснення тощо.

4

Здійснення представництва у судах

Ми готові представляти Ваші інтереси у судах першої, апеляційної, касаційної інстанцій та у Верховному суді України, за необхідності складати апеляційні касаційні скарги або заперечення на скарги опонентів.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами