Відділ кадрів

Питання документування та організації роботи з документами стосовно особового складу підприємства з питань приймання, переведення, звільнення, обліку працівників охоплюються діяльністю відділу кадрів. Ведення кадрового документообігу є дзеркалом підприємства, і від того, як у ній організоване документаційне забезпечення управління, складається враження про підприємство в цілому.

Відділ кадрів
112
КОНСУЛЬТУВАННЯ

В процесі здійснення господарської діяльності на підприємстві час від часу виникають спірні ситуації з працівниками з різних питань щодо заробітної плати, робочого часу, відпочинку, відпустки, вихідних та святкових днів. Наша команда роз’яснить всі спірні моменти Вам і Вашим працівникам.

113
ОФОРМЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ

Після прийняття рішення про працевлаштування нового працівника стає питання належного оформлення його на підприємстві у відповідності до чинного законодавства України. Ми допоможемо це зробити на оптимальних умовах для Вашої компанії.

114
ДОКУМЕНТООБІГ

Майже кожного дня на підприємствах виникає необхідність у складанні та належному оформленні різних кадрових документів. Юристи нашої компанії можуть повністю позбавити Вас від витрачання часу на такого роду «паперову» роботу.

112
ЗВІЛЬНЕННЯ

Звільнення працівників не завжди відбувається за обопільною згодою керівника з робітником та може призвести до конфліктів, вирішити які можливо за допомогою наших компетентних юристів.

1

Проведення консультацій керівництва з приводу оформлення, звільнення працівників, кадрової документації та іншого

Застаріле трудове законодавство призводить до неправильного застосування його на практиці підприємствами. Ми в змозі роз’яснити Вам всі тонкощі положень законів про працю 

2

Розроблення проектів трудових договорів та контрактів

Трудовий договір або контракт є основним документом між підприємством та працівником. Визначити права та обов’язки у відносинах з працівниками Вам допоможуть адвокати нашої компанії.

3

Складання внутрішньої кадрової документації

Ви можете довірити нашим юристам складання та зберігання всіх кадрових документів стосовно особового складу підприємства з питань приймання, переведення, звільнення, обліку працівників.

4

Супровід процесів оформлення та звільнення працівників

Належним чином оформлення працівника позбавить Вас від конфліктів при необхідності звільнення. Контроль за цими процесами Ви маєте можливість доручити нашим адвокатам.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами