Супровід угод «під ключ»

Через набуття або витрату великого розміру грошових коштів в залежності від того здійснюєте Ви продаж або купівлю нерухомого майна – укладання угод з нерухомості носять в собі велику емоційну напругу, що може заважати при самостійному аналізі умов договору. Адвокат з нерухомості зможе зберегти Ваші гроші, нерви та час в процесі укладання угод з нерухомістю

Супровід угод «під ключ»
112
ПРОФЕСІОНАЛІЗМ

З одного боку простий процес підписання угоди у нотаріуса в свою чергу потребує спеціальних знань, уважності, контролю та неодноразової перевірки умов. Такими професійними якостями володіють всі наші юристи, тому Ви будете впевнені у досягненні найбільш вигідного Вам результату.

113
СТРОК

Від того наскільки швидко буде оформлена запланована Вами угода залежить передусім момент виникнення у Вас права розпоряджатися майном, що є дуже суттєвим. Наша команда спроможна перевірити та оформити всі документи у максимально швидкий термін.

114
РЕЗУЛЬТАТ

Юридичні послуги з приводу супровіду угоди будуть надані Вам не заради процесу, а для досягнення конкретного результату, який зазвичай прогнозується адвокатами ще під час попереднього вивчення Вашої ситуації.

1

Юридичний аналіз потенціального договору

Аналіз положень договору нашими юристами дозволить достовірно встановити законність і безпечність запланованої угоди та визначити можливі ризики у зв’язку з її укладанням

2

Отримання висновку щодо оцінки майна

Законодавством України встановлена вимога щодо оцінки об’єкту нерухомості для укладання відповідної угоди. В отриманні висновку про оцінку майна Вам допоможе наша компанія та партнери, які професійно займаються оціночною діяльністю.

3

Представництво інтересів та контроль угоди у нотаріуса

Навіть при вирішенні всіх спірних питань з контрагентом ще до моменту підписання угоди, у нотаріальній конторі часто виникають непередбачувані ситуації, які потребують юридичної допомоги. Адвокати нашої компанії можуть супроводити Вас до нотаріуса та проконтролювати процес безпосереднього підписання угоди та її реєстрації нотаріусом

4

Контроль та перевірка нових правовстановлюючих документів

Кульмінаційним моментом угоди з нерухомості є отримання правовстановлюючого документу, який саме і є підтвердженням Ваших майнових прав щодо майна. Перевірку правильності оформлення та дійсності правовстановлюючих документів Ви маєте можливість доручити нашим фахівцям.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами