Правова експертиза угод з нерухомості

На превеликий жаль доволі часто сьогодні зустрічається шахрайство при укладанні угод з нерухомістю. Непідготовленому громадянину без сторонньої допомоги досить важко викрити аферистів та не стати їх жертвою. Правова експертиза угоди з нерухомістю дозволить достовірно встановити безпечність запланованої угоди та визначити можливі ризики у зв’язку з її укладанням.

Правова експертиза угод з нерухомості
112
ЗАКОННІСТЬ

Першим кроком аналізу потенційної угоди є встановлення відповідності її положень нормам законодавства України, тому що в разі укладення угоди, яка не відповідає законам України, вона може бути визнана недійсною, що може призвести до негативних наслідків.

113
КОНТРАГЕНТ

Навіть в разі укладення на вигідних умовах абсолютно законної угоди існує ризик подальшого невиконання її положень, що в першу чергу залежить від надійності контрагента, яку наші юристи допоможуть Вам проаналізувати та прийняти рішення.

114
УМОВИ

Умови укладеної угоди, як правило, можуть змінюватися за обоюдною згодою сторін і змінити їх за власної ініціативи неможливо, тому дуже суттєво зрозуміти запропоновані умови угоди, у роз’ясненні яких допоможуть наші кваліфіковані юристи.

112
РИЗИКИ

Всі ризики угоди, яку Ви маєте намір укласти, Вам допоможуть розрахувати наші юристи, що дозволить уникнути негативних наслідків, таких як втрата майна або грошей.

1

Розробка індивідуальних проектів договорів

Універсального договору для укладення при будь-яких правовідносинах не існує, кожні відносини між сторонами мають свою специфіку, яка має бути відображена в положеннях угоди. В разі незакріплення таких особливостей в подальшому зазвичай виникають спірні ситуації з контрагентом, які можуть призвести до судового спору.

2

Аналіз положень проекту договору контрагента

Укладання угоди у повній відповідності з проектом Вашого контрагента несе в собі значну небезпеку, оскільки іншою стороною договору зазвичай прописані передусім їхні права та Ваші обов’язки, що ставить Вас у нерівні умови.

3

Перевірка об’єкта нерухомості та контрагента на ознаки шахрайства

Ознаки шахрайства можуть бути виявленні як по відношенню до потенційного контрагента, так і по відношенню до об’єкта нерухомості. Огляд нерухомості та знайомство з контрагентом не захистить Вас від шахраїв, схеми яких стають все складнішими для виявлення, але можуть бути виявленні нашими юристами.

4

Визначення всіх можливих ризиків клієнта

Всі ризики угоди, яку Ви маєте намір укласти, Вам допоможуть розрахувати наші юристи, що дозволить уникнути негативних наслідків, таких як втрата майна або грошей.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами