Адміністративні спори

Спори з суб’єктами владних повноважень щодо оскарження їх рішень, дій чи бездіяльності вирішуються адміністративними судами в спеціальному порядку, що має суттєві відмінності від цивільного та господарського процесу. В нашій компанії є кваліфіковані фахівці адміністративного процесу, які допоможуть Вам у вирішенні будь-яких задач.

Адміністративні спори
112
ПУБЛІЧНА СЛУЖБА

Питання прийняття, проходження та звільнення з публічної служби має особливе нормативне врегулювання. Наші адвокати допоможуть Вам у врегулюванні проблемних ситуацій при проходженні публічної служби, у тому числі за необхідності в судовому порядку.

113
ОСКАРЖЕННЯ РІШЕНЬ, ДІЙ, БЕЗДІЯЛЬНОСТІ

Органи влади мають діяти тільки в межах повноважень, передбачених законами України. В разі порушення такого принципу, наша команда юристів допоможе Вам відновити порушені права та захистити інтереси.

114
СПОРИ МІЖ СУБЄКТАМИ ВЛАДНИХ ПОВНОВАЖЕНЬ

Існує практика різного роду спорів між суб’єктами владних повноважень з приводу реалізації їхньої компетенції у сфері управління, у тому числі делегованих повноважень. Наші юристи мають досвід вирішення таких конфліктів, як шляхом переговорів, так і в судовому порядку.

112
ВИБОРЧИЙ ПРОЦЕС

Майже кожний виборчий процес в нашій країні суттєво відрізняється від попереднього. Законодавцем постійно змінюються умови та порядок виборів. Ми готові уважно слідкувати за всіма змінами у врегулюванні виборчого процесу та бути готові захистити Ваші права незалежного від вашого статусу у процесі (кандидат, виборець).

1

Попереднє вивчення Вашої ситуації

Наші адвокати проведуть дослідження обставин справи та наданих Вами документів, підготують висновок щодо судової перспективи, можливих ризиків та очікуваного результату.

2

Збір та підготовка доказової бази

За необхідності для вирішення Вашої проблеми ми направимо адвокатські запити, здійснемо збір необхідних документів, забезпечимо докази в судовому порядку тощо);

3

Підготовка процесуальних документів по Вашій справі

У відповідності до індивідуальних обставин Вашої справи наша компанія підготує та подасть до суду позовну заяву, а також всі необхідні клопотання, заяви, додаткові пояснення тощо.

4

Здійснення представництва у судах

Ми готові представляти Ваші інтереси у судах першої, апеляційної, касаційної інстанцій та у Верховному суді України, за необхідності складати апеляційні касаційні скарги або заперечення на скарги опонентів.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами