Корпоративні спори

Спори з приводу матеріальних правовідносин між учасниками корпоративних відносин щодо набуття, здійснення та припинення їх корпоративних прав та інтересів можуть виникнути у кожному товаристві. Успішне врегулювання корпоративних спорів в досудовому та судовому порядку потребує участі кваліфікованого юриста.

Корпоративні спори
112
УЧАСНИКИ

Наша компанія має значний досвід у врегулюванні конфліктних ситуацій між учасниками товариств. Ми допоможемо Вам знайти компроміс між учасниками для збереження компанії або захистимо Ваші корпоративні права в разі неврегулювання спору шляхом переговорів.

113
ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ

Правильність скликання та проведення загальних зборів учасників товариства має велике значення для подальшої безпеки діяльності підприємства, оскільки визнання рішень товариства недійсними може спричинити Вам збитки.

114
РІШЕННЯ

Прийняття товариствами рішень здійснюється на підставі установчих документів. Ми готові допомогти Вам з’ясувати порядок прийняття тих чи інших рішень товариства та в подальшому захистити такі рішення.

112
БАНКРУТСТВО

Процес визнання підприємства неплатоспроможним має ряд етапів, від якості та уважності контролю яких залежить кінцевий результат. Супроводження процесів пов’язаних з банкрутством Ви маєте можливість доручити нашим спеціалістам.

1

Попереднє вивчення Вашої ситуації

Наші адвокати проведуть дослідження обставин справи та наданих Вами документів, підготують висновок щодо судової перспективи, можливих ризиків та очікуваного результату.

2

Збір та підготовка доказової бази

За необхідності для вирішення Вашої проблеми ми направимо адвокатські запити, підготуємо перелік необхідних документів, забезпечимо докази в судовому порядку тощо);

3

Підготовка процесуальних документів по Вашій справі

У відповідності до індивідуальних обставин Вашої справи наша компанія підготує та подасть до суду позовну заяву, а також всі необхідні клопотання, заяви, додаткові пояснення тощо.

4

Здійснення представництва у судах

Ми готові представляти Ваші інтереси у судах першої, апеляційної, касаційної інстанцій та у Верховному суді України, за необхідності складати апеляційні касаційні скарги або заперечення на скарги опонентів.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами