Проекти в галузі інвестицій та кредитування

Однією з юридичних практик нашої компанії є забезпечення проведення безпечних та надійних організаційних процесів у сфері інвестиційних процедур та кредитування. Наші юристи досконало вивчать умови потенційних Ваших проектів та нададуть вичерпний висновок з урахуванням всіх можливих ризиків.

Проекти в галузі інвестицій та кредитування
112
ПРОФЕСІОНАЛІЗМ

Складний процес реалізації проектів в галузі інвестицій та кредитування потребує спеціальних знань, уважності та постійного контролю. Такими професійними якостями володіють всі наші юристи, тому Ви будете впевнені у досягненні найбільш вигідного Вам результату.

113
АНАЛІЗ

Аналіз умов проекту нашими юристами дозволить достовірно встановити законність і безпечність запланованого процесу та визначити можливі ризики у зв’язку з його реалізацією.

114
ПРЕДСТАВНИЦТВО

Навіть повне розуміння клієнтом умов проекту та попереднє обговорення всіх його умов не гарантує максимально позитивного результату у переговорному процесі. Такий результат є можливим тільки при уважному юридичному супроводженні та представництві, які наша компанія готова Вам запропонувати.

112
РЕЗУЛЬТАТ

Юридичні послуги з приводу реалізації проектів в галузі інвестицій та кредитування будуть надані Вам не заради процесу, а для досягнення конкретного результату, який зазвичай прогнозується адвокатами ще під час попереднього вивчення Вашої ситуації.

1

Попереднє вивчення Вашої ситуації

Наші адвокати проведуть дослідження обставин справи та наданих Вами документів, підготують висновок щодо судової перспективи, можливих ризиків та очікуваного результату.

2

Збір та підготовка доказової бази

За необхідності для вирішення Вашої проблеми ми направимо адвокатські запити, здійснемо збір необхідних документів, забезпечимо докази в судовому порядку тощо);

3

Підготовка процесуальних документів по Вашій справі

У відповідності до індивідуальних обставин Вашої справи наша компанія підготує та подасть до суду позовну заяву, а також всі необхідні клопотання, заяви, додаткові пояснення тощо.

4

Здійснення представництва у судах

Ми готові представляти Ваші інтереси у судах першої, апеляційної, касаційної інстанцій та у Верховному суді України, за необхідності складати апеляційні касаційні скарги або заперечення на скарги опонентів.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами