Оформлення спадщини «під ключ»

У сучасному світі дуже важко витрачати час на процеси, у яких погано орієнтуєшся та навіть не розумієш куди необхідно звертатися за допомогою. Одним з таких процесів, який може вкрасти весь Ваш вільний час через велику кількість тонкощів та об’єктивних обставин, є оформлення спадщини. З метою збереження Вашого часу, нервових клітин та досягнення максимального результату наші адвокати готові запропонувати Вам оформлення спадщини з моменту відкриття спадщини до реєстрації Ваших прав на спадкове майно.

Оформлення спадщини «під ключ»
112
Професіоналізм

З одного боку простий процес прийняття спадщини в свою чергу потребує спеціальних знань,уважності та постійного контролю. Такими професійними якостями володіють всі наші юристи, тому Ви будете впевнені у досягненні найбільш вигідного Вам результату

113
СТРОК

Від того наскільки швидко буде оформлена спадщина залежить передусім момент виникнення у Вас права розпоряджатися спадковим майном, що є дуже суттєвим. Наша команда спроможна оформити всі документи у максимально швидкий термін.

114
РЕЗУЛЬТАТ

Юридичні послуги з приводу оформлення спадщини будуть надані Вам не заради процесу, а для досягнення конкретного результату, який зазвичай прогнозується адвокатами ще під час попереднього вивчення Вашої ситуації.

 
1

Контроль та супроводження нотаріального оформлення спадщини.

Якщо спадкову справу у нотаріуса не взяти під контроль, то процес оформлення спадщини може значно зрости у часі. Наші юристи самостійно будуть спілкуватися з нотаріусом та зроблять все можливе для швидкого оформлення Ваших прав.

2

Супроводження судових процесів з метою оформлення прав на спадкове майно.

Непоодинокі випадки коли між спадкоємцями виникають спори, які, як правило, закінчуються судовими процесами. Така категорія справ у юридичному співтоваристві вважається однією з найскладніших та потребує вузької правової спеціалізації.

3

Здійснення реєстрації Ваших прав на спадкове майно у відповідних органах влади.

Визнання Ваших прав на майно в порядку спадкування не є кінцевим результатом, важливим останнім кроком є реєстрація таких прав, оскільки право власності на нерухомі речі виникає саме з моменту реєстрації.

4

Вибір оптимальних умов оподаткування при оформленні спадщини.

Враховуючи великий досвід наших юристів у спадкових справах, ми зможемо обрати для Вас найбільш вигідний шлях оформлення спадщини – без сплати податків або зі сплатою мінімально можливих податків.

1

Виїзд адвоката до Вашого місцезнаходження

2

Складання письмового юридичного висновку

3

Отримання висновків щодо оцінки майна

4

Офіційний переклад, легалізація документів

5

Нотаріальні послуги з можливим виїздом до клієнта

6

Проведення почеркознавчої, психіатричної експертизи та отримання висновків щодо стану здоров’я спадкодавця

7

Отримання лінгвістичних висновків для ліквідації розбіжностей у документах

Форма регистрации услуг

Відправити заявку

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

girl

Заявка буде оброблена
впродовж 1 робочого дня і наші
юристи зв'яжуться з вами